Кількість
|
Вартість
|
||
|
Продуктивність витяжки
Ефективність є найбільш важливим параметром витяжки і має бути як мінімум у десять разів більше розміру кімнати. У разі будинків з міні-кухнями слід враховувати всю площу, включаючи вітальню. Індивідуальне налаштування рівня потужності дозволяє миттєво максимально підвищити продуктивність, забезпечуючи швидке видалення пари і небажаних запахів при приготуванні їжі. Не менш важливо правильно розмістити витяжку над варильною поверхнею. Капюшон повинен бути піднятий як мінімум на 65 см вище електричної плити і на 68-70 см вище газової плити.
>Рециркуляція
Якщо ви не можете підключити витяжку до труб, що ведуть назовні, просто використовуйте функцію рециркуляції. Капюшон оснащений металевим жировим фільтром, який поглинає жир. У режимі рециркуляції необхідно додатково використовувати вугільний фільтр, який поглинає запахи. очищається і видується назад в приміщення. Здатність фільтра поглинати запахи визначається частотою використання. При використанні ковпака 2 рази на тиждень фільтр слід замінювати через 3-4 місяці.
Технічні параметри:
- білий
- Витяжка може працювати як верхня витяжка або в режимі рециркуляції
- Керування за допомогою повзунка
- 3 рівня продуктивності
- Максимум продуктивність: 185 м3/год
- Максимум гучність на найвищому рівні: 66 дБ (A)
- Лампа 40 Вт
- Текстильний жировий фільтр
- Діаметр підйомника: 120 мм
Детальний опис:
- Висота: 140 мм
- Ширина: 600 мм
- Глибина: 470 мм
- 1 двигун/вентилятор
- Мінімальна відстань від електричного щита: 650 мм
- Мінімальна відстань від газової плити: 700 мм
- Вага нетто: 4,5 кг
- Напруга: 230 В ~ 50 Гц
- Потужність: 150 Вт
- Довжина кабелю: 1,5 м